Malvarlığına El Konulan Engin Polat'ın İşyerine Bir Saldırı Daha! Yine Kurşunlandı

Türkiye'nin gündemine lüks hayatları ve sınırsız görünen paralarıyla giren Dilan Polat-Engin Polat çiftinden bir haber daha geldi. Engin Polat'ın işyeri kurşunlandı. Bu bir hafta içindeki 3. olay olarak kayıtlara geçti.

Mal varlıklarına el konulan Dilan Polat-Engin Polat cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Engin Polat'ın işyeri merkezi gece saatlerinde kurşunlandı. Gece yarısı mekanına yapılan silahlı saldırı sonrası güvenlik güçlerine seslenen Engin Polat, "Bu hafta yaşadığımı 3. saldırı, yetkililerden acil olarak konuya açıklık getirmesini istiyorum" dedi.

dilan-polat-engin-polat.jpg

POLİSİ ETİKETLEDİ

Instagram hesabından mekanına isabet eden kurşunları gösteren Polat, "Gece saat 3'te uykumdan bu video ile uyandırıldım. Bu hafta yaşadığımız 3. silahlı saldırı. Yetkililerden acil olarak bu konuya açıklık getirmesini rica ediyorum. Bu kurşunlar sadece bize değil. Büyümekte olan her işletmelere" diyerek Türk Polis Teşkilatı'nı etiketledi.

dilan-polat-engin-polat1.jpg

"BU NASIL BİR NAMUSSUZLUK?"

Saldırıların arkasındaki isimleri hedef alan Engin Polat, "Sıkanlar değil arkasındakileri bulmak lazım. Bana yapılsa anlarım bu nasıl bir namussuzluktur ki 450 kişinin çalıştığı kurumuma bir haftada yapılan 3. saldırı" dedi.

Etiketler :