Madde bağımlısı kadın kendisini almayan taksi şoförünü bıçakladı

Madde bağımlısı kadın kendisini almayan taksi şoförünü bıçakladı
Ankara'da Yaprak A. isimli şüpheli kendisini istediği yere götürmeyen taksici taksici Salih Şener'i bıçakladı. Madde bağımlısı olduğu öğrenilen kadın, Şener'in şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı.

Ankara'da dün öğle saatlerinde Altındağ ilçesindeki bir taksi durağında meydana gelen olayda, madde bağımlısı olduğu öğrenilen Yaprak A. yanında iki çocuğu ile birlikte taksici Salih Şener'e Yenidoğan semtine gitmek istediğini ancak taksiyi bir süre orada bekleteceğini söyledi.

Salih Şener ise gideceği yerde bekleyemeyeceğini söyleyerek kendisine yardımcı olamayacağını söyledi.

Bunun üzerine taksici Şener ile Yaprak A. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Yaprak A., Şener'i karnından bıçakladı. Olay, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

istedigi-yere-goturmeyen-taksiciyi-bicak-602856-178350-3.jpg

Arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan Şener'in tedavisi sürerken, polis ekipleri tarafından yakalanan Yaprak A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Taksici Şener'in şikayetçi olmadığı Yaprak A., çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

istedigi-yere-goturmeyen-taksiciyi-bicak-602799-178350.jpg

"GENÇ İKİ ÇOCUKLA BİRLİKTE BIÇAKLAMIŞLAR"

Duraktaki şoförlerden Fahrettin Yağcı olaya ilişkin şöyle konuştu: "Müşteri olarak gelen bir bayan ve 2 çocuk araba beklerken arkadaşımızın yanına geliyorlar ve taksiye biniyorlar. 'Yenidoğan'a gidip geleceğiz' diyorlar. Taksici de 'Götürürüm ama bekleyip alamam' diyor.

Ondan sonra tartışma çıkmış, arabayı tekmelemiş. Sonra içeri gelmiş, oturmuş, götüreceksin beni diye tartışmış. Genç 2 çocukla birlikte bıçaklamışlar. Arkadaşımız da buradan hastaneye, acil bölümüne gidiyor. Kadının çevresi tarafından hastanede darbediliyor. Burnu kırık bir şekilde müdahalesi devam ediyor. Tahminimce normal bir insan değil, bir şeyler içmiş olabilir."

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)