Kumalığı kabul etmeyen Emine, 138 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Kumalığı kabul etmeyen Emine, 138 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Kumalığı kabul etmediği için eşi tarafından vurulan 16 yaşındaki Emine, aylar süren tedavinin ardından yaşamını yitirdi.

Diyarbakır'da 4 Şubat tarihinde meydana gelen olayda evli ve 7 çocuk babası Aslan Karakaş, amcasının kızı Emine Karakaş'ı da kuma olarak istedi. Emine, kumalık talebi reddedilen Aslan Karakaş tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Emine, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri'nde tedaviye alındı. Saldırıya uğradığı 4 Şubat'tan bugüne yaşam mücadelesine devam eden Emine, tüm müdahalelere rağmen dün gece yaşamını yitirdi.

Emine'nin yaşam mücadelesi verirken çekilen görüntülerde şunları söyledi:

"Ben Emine, 16 yaşımdayım. Böyle oldum. Beni siz iyileştireceksiniz değerli hocalarım. İnşallah iyileştireceksiniz beni. Hastaneye sedyeyle gireceğim, yürüyerek çıkacağım inşallah. Sizler de beni iyileştirmek için, elinizden geleni yapacaksınız. Bundan eminim. Ağabeyim de benim için çok çabalıyor zaten. Çok seviyorum onu. İnşallah beni iyileştireceksiniz. Ne gerekiyorsa, yapmaya hazırız. Size güveniyorum. Ne olur elinizden geleni yapın. İki aydır yatıyorum, kendimi hiç bırakmadım. Kendime güvendim. Hep daha iyi olacağım dedim. Beni iyileştirmek için, elinizden geleni yapmaya çalışın lütfen" 

DHA

 

Etiketler :