"Külotlu Çorap" Cinayetinde Seçil Çiftçi'nin Cezası Belli Oldu!

"Külotlu Çorap" Cinayetinde Seçil Çiftçi'nin Cezası Belli Oldu!
Sancaktepe’de elleri ve ayakları külotlu çorapla bağlı şekilde ölü olarak bulunan Semih Sevim cinayetinden yargılanan şarkıcı Seçil Çifti ve babasının aldığı cezalar belli oldu. Seçil Çitçi ağırlaştırılmış müebbet alırken, babası Cemal Çiftçi ise müebbet hapis cezası aldı

Sancaktepe'de elleri ve ayakları külotlu çorapla bağlı şekilde ölü olarak bulunan Semih Sevim cinayetine ilişkin eski sevgilisi olduğu öne sürülen Seçil Çiftçi ile cesedi birlikte ormanlık alana bıraktığı iddia edilen babası Cemal Çiftçi'nin yargılandığı davada verilen cezalar belli oldu. Şarkıcı Çirçi ile babasının hapis cezaları için karar verildi.

SEÇİL ÇİFTÇİ'YE AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

Kararını açıklayan mahkeme, sanık Seçil Çiftçi'yi 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırarak tutukluluk halinin devamına hükmetti.

BABAYA MÜEBBET HAPİS

Mahkeme heyeti, sanık Cemal Çiftçi'yi ise 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Sanığın tutum ve davranışlarını da göz önüne alan heyet, bu cezayı müebbet hapis cezasına çevirdi. Ayrıca sanık Cemal Çiftçi'nin almış olduğu ceza miktarı ile kaçma şüphesinin de bulunması gerekçesiyle duruşmada tutuklanmasına karar verildi.