Küçükçekmece Saldırısında Dilan Polat Ayrıntısı Ortaya Çıktı

Küçükçekmece Saldırısında Dilan Polat Ayrıntısı Ortaya Çıktı
Küçükçekmece Ak Parti Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması yaptığı yere yapılan silahlı saldırı ile Dilan Polat'ın güzellik merkezine 10 Ekim 2023 gecesi silahlı saldırı arasında bir bağlantı ortaya çıktı.

Küçükçekmece AK Parti Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması yaptığı yere yapılan silahlı saldırı ile ilgili flaş gelişme yaşandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları inceleme sonrasında, söz konusu iki saldırıda ortak bir bağlantı buldu.

12punto’dan Müslim Sarıyar’ın paylaştığı yeni detaylara göre 10 Ekim 2023 gecesi Dilan Polat'ın işyerine yapılan silahlı saldırı ile Küçükçekmece AKP Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması yaptığı yere yapılan silahlı saldırıda kullanılan silahlar aynı çıktı.

İstanbul Ataşehir'de Dilan Polat'a ait güzellik merkezine 10 Ekim 2023 gecesi silahlı saldırı düzenlenmiş güzellik merkezinin dış cephesine çok sayıda kurşun isabet etmişti.

Sarıyar, şu ayrıntıları aktardı.

“Küçükçekmece saldırısında şüpheliler gözaltına alınınca olayda kullandıkları tabanca ve uzun namlulu silah da ele geçirildi. Kriminal Şube Müdürlüğü'ne götürülen silahlardan uzun namlulu olan silahın sabıkalı olduğu ortaya çıktı. 7 aylık evli Ebru Güneş Dumlu'yu ağır yaralayan uzun namlulu silah 10 Ekim 2023 tarihinde Dilan Polat'ın işyerinin kurşunlanmasında kullanılan silah olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine soruşturma bu yönde ilerledi. Ancak şüpheliler Dilan Polat'ın işyerine saldırıyı kendilerinin yapmadığını bu silahları da başka birinden temin ettiklerini belirttiler… Böylelikle Dilan Polat'ın işyerine yapılan saldırı da kullanılan uzun namlulu silah da ele geçirildi. Şimdi polis o gece saldırıyı gerçekleştiren saldırganların peşine düştü.”