Koşarak saldırdı yaşlı kadını yumrukladı!

Koşarak saldırdı yaşlı kadını yumrukladı!
Gaziosmanpaşa'da komşu oldukları öğrenilen taraflar arasında çıkan kavgada korku dolu dakikalar yaşandı. Kavga sırasında bir kişi, koşarak saldırmak istediği komşusu ve yakınları tarafından yumruk ve tekmelerle darbedildi. O kişi, komşusunun yakını olduğu öğrenilen yaşlı bir kadına yumruk attı.

Gaziosmanpaşa'da komşu oldukları öğrenilen taraflar arasında henüz bilinmeyen nedenle başlayan tartışma, kısa süre sonra kavgaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine polis sevk edildi.

SALDIRIRKEN DAYAK YEDİ

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, tarafları ayırarak, kavgaya müdahale etti. Kısa bir süre sonra taraflar yeniden kavgaya tutuştu. Kavga sırasında bir kişi, koşarak saldırmak istediği komşusu ve yakınları tarafından yumruk ve tekmelerle darbedildi.

86073-4.jpg

Olay yerinde bulunan polis ekipleri, yeniden olaya müdahale ederek, tarafları ayırmaya çalıştı.

86073-3.jpg

YAŞLI KADINI YUMRUKLADI

Bu sırada yerden kalkan kişi, komşusunun yakını olduğu öğrenilen yaşlı bir kadına yumruk attı. Yaşlı kadın, aldığı yumruk darbesiyle yere yığıldı.

Kadının yakınları sinir krizi geçirirken, yumruk atan kişi, polistarafından gözaltına alındı. Yaşanan kavga anları, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak:DHA