Konya'da Eski Sevgili Cinayeti Anneyi Çocuklarından Kopardı

Konya'da eski sevgilisi Arafa Yıldırım tarafından katledilen 2'si kız 4 çocuk annesi Ümmü Döğer toprağa verildi. Cenazeye katılan çocuklar annelerinin sürekli tehdit edildiği ve Arafa Yıldırım hakkında uzaklaştırma kararı dahi alındığını söylediler.

Olay dün saat 10.00 sıralarında Konya'nın Selçuklu ilçesinde bir sitenin girişinde meydana geldi. Ümmü Döğer, market alışverişinden sonra evine döndüğü esnada, apartman girişinde karşılaştığı eski sevgilisi Arafa Yıldırım tarafından tabanca ile vuruldu.

72340-2.jpg

APARTMANA KAÇTI DEHŞETTEN KURTULAMADI

Yaralanan Döğer kaçarak apartman girişine saklandı. Bu esnada görgü tanıkları katil Yıldırım'a 'Dur, yapma' diyerek engel olmaya çalışsa da başaramadılar. Apartmandan içeri giren Yıldırım, Döğer2in üzerine kurşun yağdırmaya devam etti. Ardından apartmandan çıkan Arafa Yıldırım, bu kez tabancanın namlusunu kendi başına dayayıp intihar etti.

ekmek.jpg

İhbarla adrese, polis ve sağlık ekibi gönderildi. Sırtından, göğsünden ve başından yaralanan Ümmü Döğer, kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitirdi. Konya Numune Hastanesi'ne sevk edilen Arafa Yıldırım da hayatını kaybetti.

Kaynak:DHA