Komşu Kavgası Dilan Polat'ın Başını Yaktı

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Çift komşularıyla birbirine girmişti, savcılık kararını verdi.

Aralarında "kara para aklama", "vergi kaçırma" gibi 4 ayrı suçtan tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat'ın komşularıyla kavga edip adliyelik olduğu dosyada yeni bir gelişme yaşandı.

Sabah'ın haberine göre kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Dilan ve Engin Polat'ın yaşadıkları lüks sitede komşularıyla araç parkı yüzünden kavga ettikleri olayda savcılık ilk kararını verdi.

Engin Polat'ın doğum günü için düzenlenen partide park yeri yüzünden adliyelik olan taraflar için savcılık, Dilan Polat'ın komşusunun evini bastığı, Sıla Doğu'nun da komşuyu darp ettiği noktasında takipsizlik verdi.

Ancak savcılık, Dilan ve Engin Polat hakkında "yaralama" ve "birden fazla kişiyle tehdit" gibi suçlardan dava açılacağını bildirdi.

Dilan Polat hakkında, "birden fazla kişi ile tehdit", "hakaret" ve "yaralama" suçlarından Engin Polat hakkında ise "birden fazla kişi ile tehdit", "konut dokunulmazlığını ihlal" ve "yaralama" suçundan ayrıca iddianame düzenleneceğinin altını çizdi.

Etiketler :