Koca 'Açıklama yapacağım' dedi, 23 Nisan videosu paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Saat 16.15’te bir açıklama yapacağım” dedi. Ancak Bakan Koca, makamına oturan bir çocuğun videosunu paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından “Saat 16.15’te bir açıklama yapacağım” paylaşımını yaptı. Bütün Türkiye yapılacak açıklamayı merak ederken, Bakan Koca’nın ikinci bir paylaşım daha yaparak kendisinin yerine geçen bir çocuğun videosunu paylaştı. 23 Nisan 2021 Basın Açıklamamız” yazısıyla başlayan videoda, küçük çocuk yurttaşlara şöyle seslendi:

“Kıymetli vatandaşlarım, öncelikle hepinizin ellerinizden öpüyorum. Umarım herkes elini yıkamıştır. Bildiniz gibi bir yıldır koronavirüsle mücadele ediyoruz. Beni tanımadığınız günlere dönmek istiyorsunuz, farkındayım. İnanın, bunu ben de çok istiyorum. Çalışmalarımız da bu yönde zaten. Ben de çok bunaldım. Minik kalbim artık dayanamıyor. Bu mücadeleyi verirken yeri geldi okulumuzdan, yeri geldi oyun parklarından feragat ettik. Evimiz okulumuz, evimiz oyun alanımız oldu. Hatta en son bayramda dedemlere gidemedik. Umarım dedem harçlıklarımı biriktiriyordur. Canım dedem"

'Yoksa aşıdan korkuyor musunuz'

"Şimdi herkesten bir ricam olacak. Sırası gelen herkes aşısını olsun. Yoksa aşıdan korkuyor musunuz? Aşıdan çocuklar bile korkmuyor. Bence siz aşı olursanız okullarımız açılacak. Ben de arkadaşlarıma kavuşacağım. Arkadaşım Yasin’i çok özledim. Siz saygı değer büyüklerimizin maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyduğunuzu görünce mutlu oluyorum. Bu zorlu mücadeleye verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ediyorum. Bu arada sevgili arkadaşlarımın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bize bu bayramı hediye eden Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum. Hoşça kalın”

 

Etiketler :