Koç Holding Milyonlarca Dolar Yatırım Yapmıştı: O Ülkedeki Tanıtım Yüzü Burak Özçivit Oldu

Koç Holding Milyonlarca Dolar Yatırım Yapmıştı: O Ülkedeki Tanıtım Yüzü Burak Özçivit Oldu
Türkiye'nin en büyük şirketler grubunu oluşturan Koç Holding, yatırımlarını Avrupa, Balkan ülkeleri ve Asya pazarına taşımaya devam ediyor. Bengladeş'e milyonlarca dolarlık yatırım yapan firma, şirketin tanıtım yüzü olarak ise ülkede sevilen Türk oyuncu Burak Özçivit'i kullanacak.

Türkiye'nin en büyük şirketlerini bünyesinde bulunduran Koç Holding, 2019 yılında yapmış olduğu satın alma işlemi ile Singer Bangladeş'i bünyesine katmıştı.

Türk dizilerinin milyonlarca izleyicisinin bulunduğu Bengladeş'te Koç Holding, şirket yüzü olarak sevilen oyuncu Burak Özçivit ile anlaşmaya vardı.

Singer Bangladeş resmi hesabından oyuncu Burak Özçivit’in Bangladeş’e geleceğini paylaştı. Ortaklık kapsamında Burak Özçivit, Singer Bangladeş ile birçok etkinliğe katılmak üzere ülkeyi ziyaret edecek.

koc6.jpgDÜNYANIN DÖRT BİR YANINDA YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Geçtiğimiz günlerde Tat Gıda'yı büyük bir bedele satan Koç Holding, yatırımlarını sağlık alanına kaydırmış ve Antalya'da 7 hastanesi bulunan Anatolia Hospital'ın yüzde 80'ini satın almıştı.

Geçtiğimiz yıllarda 500 milyon doları aşan yatırımla Romanya'da büyük bir otomotiv fabrikası kuran Koç Holding, şimdi de gözünü Asya pazarına dikmiş durumda.

zcevik.jpgArçelik ve Beko'yu tek bir çatı altında birleştirme kararının yanı sıra, Mısır'da dev bir beyaz eşya fabrikası kurmaya hazırlanan Türkiye'nin lokomotif holdingi, Bengladeş'teki yatırımlarını da artırmaya hazırlanıyor.