Kıskançlık bahanesi ile kadına vahşeti yaşattı

Dehşet verici olay Bursa'da meydana geldi. Boşanma aşamasındaki eşi Seher Kındaç'ı dehşet bir şekilde öldüren Turgay Kındaç'a müebbet istemiyle dava açıldı.

Dehşet verici cinayet Bursa'da gerçekleşti. 29 Ocak'ta Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, Turgay Kındaç, boşanma aşamasında olduğu eşi Seher Kındaç'ı öldürdüğünü, kız kardeşine attığı mesajla bildirdi. Mesajı alan kız kardeş, çiftin oğlu Hüseyin Kındaç'ı bilgilendirdi. Eve gelen Hüseyin Kındaç, annesini mutfakta kanlar içinde bulup, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri, 2 çocuk annesi Seher Kındaç'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Eşini, başına merdane ile vurup boğarak öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi

BAHANESİ KISKANÇLIK

Cinayet sonrası kaçan Turgay Kındaç, bir gün sonra Kent Meydanı'nda yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden Kındaç, cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini belirtti. Eşinin iş yerinde düzenlenen moral gecesinde M. isimli biriyle fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaşması nedeniyle bir aydır tartıştıklarını söyledi. Olay günü sabahı yine tartıştıklarını ve eşinin başına merdane ile vurup boğduğunu itiraf etti.

Eşini, başına merdane ile vurup boğarak öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi

CİNAYETTEN ÖNCE AŞIK OLDUĞUNU SÖYLEMİŞ

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmanın iddianamesinde, Kındaç'ın olay günü eşine onu sevdiğini ve aşık olduğunu söylediği, ancak eşinin barışma teklifini reddettiği belirtildi. Tartışmanın ardından kendisini kaybeden Kındaç, eşini boğduktan sonra evden ayrıldığını, eşinin cep telefonunu ve banka kartını aldığını, karttan para çekip telefonu sattığını ifade etti.

Kaynak:DHA