Kılıçdaroğlu'ndan 'muhalif yazar' çıkışı: 'ALO Holdingler' ile kimi kastetti?

Kılıçdaroğlu'ndan 'muhalif gibi görünen yazar' çıkışı... Kılıçdaroğlu, 'ALO Holdinglerin' medyası bana ders vermeyi bıraksın, ateş olsalar cürmü kadar yer yakarlar" dedi. Kılıçdaroğlu'nun "ALO Holdingler" çıkışı akıllara "ALO Fatih" olayını getirdi. Kılıçdaroğlu'nun tepkisinin Fatih Altaylı'nın bugünkü "CHP'de köstebekler mi var!" başlıklı yazısı sonrası gelmesi ise dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından 'muhalif gibi görünen' medyaya tepki gösterdi. Daha önce yaptığı bir grup konuşmasına atıfta bulunan ve 'yeniden hatırlatma ihtiyacı' duyduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Bu sefer daha net söyleyeyim… Son zamanlarda kerameti kendinden menkul bazı kişiler bir anda muhalif yazar oldular. 20 yıllık yandaşlıktan sonra, bir baktık oluvermişler işte" dedi.

'Köşelerinden ders vermeye kalkıyorlar'

Kılıçdaroğlu, bahsettiklerinin 'köşe yazarı ve araştırmacı formatında' olduğunu dile getirerek, "Muhalefet nasıl yapılır, kelle koltukta mücadele eden bana öğretmeye kalkıyorlar. Defalarca suikast teşebbüsüne uğramış bana, köşelerinde ders vermeye kalkıyorlar" ifadelerini kullandı.

'Ateş olsalar cürmü kadar yer yakarlar'

"Şunu çok iyi bilsinler ki biz daha ölmedik" diyen Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Onların da ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Haksızlıklar karşısında kalemini dahi oynatmayan, televizyonlarda konuşmayan, 'ALO Holdinglerin' medyası bana ders vermeyi bıraksın, ateş olsalar cürmü kadar yer yakarlar. Bu böyle biline."

Akıllara 'ALO Fatih' geldi

Kılıçdaroğlu'nun "ALO Holdingler" çıkışı, Şubat 2014'te dönemin başbakanı Tayyip Erdoğan'dan telefon görüşmeleri ile Habertürk Gazetesi ve Habertürk TV'ye yönelik aldığı talimatların internette yayınlanması üzerine ortaya çıkan "ALO Fatih" olayını akıllara getirdi.

Kılıçdaroğlu'nun "Köşelerinde ders vermeye kalkıyorlar" sözlerinin Habertürk yazarı Fatih Altaylı'nın bugünkü "CHP'de köstebekler mi var!" başlıklı yazısından sonra gelmesi dikkat çekti.

Kaynak:halktv.com.tr