Kılıçdaroğlu trollere başarılar diledi

Kılıçdaroğlu trollere başarılar diledi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün gece yarısı yayınladığı mesajla gençlere seslenerek, "Biz iktidara geleceğiz. Size sözüm söz. Sizden çalınan ne varsa alıp size geri vereceğim" demişti. Kılıçdaroğlu, gençlere bugün de yanıt verdi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "Yıllardır troll orduları ile algı oluşturmaya çalışıyorlar, artık bunları yemeyin gençler!" notuyla bir video mesaj paylaşarak gençlere seslenmişti. 

Kılıçdaroğlu söz konusu videoda, ""Sevgili gençler saat 12'yi geçti. Bu kez size evimin mutfağından sesleniyorum. Biliyorum bu paylaşımın altına bir süre sonra troll ordusu saldıracak. Neymiş efendim? Kılıçdaroğlu muhalefet yapamıyormuş. Neymiş efendim? Kılıçdaroğlu liderlik yapamıyormuş. E haklılar. 128 milyar dolar ezberlerini bozdu. Bakın gençler, sizden bir isteğim var. Bunları artık yemeyin. Çünkü bunlar gidici. Biz iktidara geleceğiz. Size sözüm söz. Sizden çalınan ne varsa alıp size geri vereceğim. Çünkü ben sizleri çok seviyorum." ifadesini kullanmıştı.

"İç huzur var"

Kılıçdaroğlu bugün de bir paylaşımda bulunarak, dünkü videoya ilişkin, "Mutfak dolaplarımıza dertlenen gençler olmuş :) Sağ olsunlar, var olsunlar. Sevgili gençler, o dolap kapaklarının arkasında iç huzur var. Selvi Hanım ve ben, huzuru hiçbir şeye değişmeyiz." dedi.

Öte yandan Kılıçdaroğlu, "Bu arada Troller bu akşam da #HangiKılıçdaroğlu diye kampanya başlatmış. Onların da işi zor. Saray'ın bana atadığı trollerime başarılar dilerim." diye yazdı. 

Söz konusu video ise şöyleydi:

 

 

Etiketler :