Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Çankaya Belediyesi'ne ziyaret

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Çankaya Belediyesi'ne ziyaret
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesini ziyaret etti.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Çankaya Belediyesi'ne ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çankaya Belediyesi'ni ziyaret ederek, Başkan Alper Taşdelen'den bilgi aldı ve çalışmaları nedeniyle kutladı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Çankaya'da belediye hizmetlerinden her yurttaşın eşit ve ayrımsız bir biçimde yararlandığını belirterek, bu başarılı çalışmaların diğer ilçelere de örnek olması gerektiğini belirtti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Yatırımlarınız devam ediyor. Özellikle sosyal projeler ve kreş hizmetleri vatandaşın beğenisini topluyor. 1000 Çocuk Koronuzu gittiğim her yerde anlatıyorum. Konserde ailelerin de mutlu olduğunu görüyorum. Yeni yaptığınız kültür merkezleri de büyük bir ihtiyacı karşılıyor" açıklamasında bulundu. Kılıçdaroğlu, ayrıca belediye bütçesiyle ilgili de bilgi aldı ve çalışmaların hız kesmeden aynı şekilde devam etmesini istedi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyareti ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu belediyemizde ağırlamaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduk. 3.5 yılda halkımıza verdiğimiz bütün sözleri tuttuk ve her alanda rekorlar kırdık. Genel Başkanımızın, partimizin ve halkımızın bize olan güvenini boşa çıkarmadık. Bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Biz, belediyeciliğin sosyal demokratların ve Atatürkçülerin işi olduğunu en güzel şekilde kanıtlıyoruz. Genel Başkanımıza ziyaretleri dolayısıyla tekrar teşekkür ediyorum."

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na ziyaretin anısına Metin Yurdanur'un Özgürlük Heykelini armağan etti.

Ziyarette, CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin ile Çankaya İlçe Başkanı Devrim Bora Özüdoğru, Çankaya Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Bülent Ateşoğulları ve Çankaya Belediyesi Başkan Yardımcıları da hazır bulundu.

Etiketler :