Kaza yapan otomobildeki çocuğu kurtarırken öldü!

Kaza yapan otomobildeki çocuğu kurtarırken öldü!
İstanbul Şile'de Eyüp Özker kaza yapan otomobildekilere yardım etmek istedi. Araçta sıkışan çocuğu kucağına aldığı sırada başka bir otomobil Özker'e çarptı. Özker vefat etti.

Şile Yolu'nda art arda feci kazalar yaşandı. Seyir halindeki bir otomobil bariyere çarpıp savruldu. Ailesi ile aynı yönde seyir halindeki Eyüp Özker de kaza yapan otomobile yardım için koştu.

Özker, otomobildeki yaraları kurtarmaya çalışırken o sırada meydana gelen başka bir kazada savrulan otomobil Eyüp Özker'e çarptı.

Özker'e otomobilin çarptığı sırada ilk kaza yapan araçtaki yaralı bir çocuğu kurtardığı ve çocuğun da kucağında olduğu öğrenildi.

"KONTROLSÜZ SÜRAT YAPIYORLAR"

Eşi ve üç çocuğunun gözleri önünde otomobil çarpan Özker, hastanede yaşamını yitirdi. Özker'in kurtardığı çocuğun da beyin ameliyatında olduğu bildirildi.

Eyüp Özker’in kuzeni Muhammed Ali Erpik de kaza ile ilgili şöyle konuştu:

"Dün izin günüymüş çocuklarıyla Şile’ye denize gitmiş. Dönüşte bir kaza görmüş. Kazayı görünce kendi aracını park edip kaza mağdurlarını araç içerisinden çıkarmaya çalışırken küçük bir çocuğa yardım esnasında, çocuk kucağındayken Eyüp Özker’e arka taraftan gelen araç çarpmış. 3 çocuk babası Eyüp Özker’e çocukları ve karısının gözü önünde çarpıyor. Eyüp Özker’in kucağındaki çocuk şu anda beyin ameliyatı oluyor. Otopsi sonuçları bittikten sonra cenazeyi memleketine götüreceğiz. Normalde dün o bölgede yağışlı bir hava vardı. Muhtemelen yolun kaygan olduğu bir zamandı. Araç kullanıcıları trafik oluyor sabırsızlanıyoruz ama araçlar yolu boş gördüğü zamanda kontrolsüz bir sürat yapıyorlar. Tamamen bundan kaynaklanıyor. İnsanları biraz daha dikkatli ve duyarlı olmaya davet ediyoruz"

Kaynak:DHA