RTE Plakalı 15 Temmuz Gazisi Yakınlarını Katletti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan Özcan Aybey katliam yaptı. 15 Temmuz gazisi olan Aybey'in siyasilerle samimi fotoğrafları dikkat çekiyor. 3 kişiyi öldüren, 2 kişiyi yaralayan Aybey'in plakası ise Erdoğan'ın isminin baş hafrlerinden oluşuyor.

15 Temmuz Gazisi Özcan Aybey, eşinin ailesiyle yaşadığı tartışmanın ardından kayınpederi, kayınvalidesi ve evde çalışan bir kişiyi öldürdü.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ikamet eden 15 Temmuz Gazisi Özcan Aybey, Kayaköy Mahallesi’nde boşanma aşamasındaki eşi Nazlı Aybey’in babası Şükrü Aysu’nun evinde, çıkan tartışma sonucunda kayınpederi Şükrü Aysu’yu ve kayınvalidesi Adile Aysu’yu silahla vurarak katletti.

Özcan Aybey, ilçenin Çalış bölgesinde polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Aybey'in işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

katliam-yapan-damat-ormana-kacti1.jpg

Aybey, Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İstanbul eski Valisi Vasip Şahin ile çekilen fotoğraflarıyla dikkat çekiyor.

hasan-dogan1.jpg

Katliam yapan Aybey aynı zamanda devlet övüç madalyası sahibi, aracının plakası da Plakası 34 RTE 60.

soylu.jpg

Özcan A, aralarında husumet olduğu iddia edilen kayınpederi 53 yaşındaki Şükrü Aysu ile 52 yaşındaki kayınvalidesi Adile Aysu'yu Kayaköy Mahallesi'ndeki evlerinde öldürdü.

Bölgede bulunan bir villada iddiaya göre eşini arayan Özcan A, havuz temizliği yapan Muhammet Akbaba'yı da yaraladı. İhbar üzerine sağlık ekipleri gelirken Akbaba, hastanede yaşamını yitirdi.

2 KİŞİYİ YARALADI

Şüpheli Özcan A. başka bir villaya da gidip 2 kişiyi yaraladı. Yaralıların hastanede tedavisinin sürdüğü belirlendi.

katliam-yapan-damat-ormana-kacti2.jpg

ORMANA KAÇTI

Olay yerine yakın bölgedeki ormanlık alana otomobilini bırakarak kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Kolluk kuvvetleri, bölgedeki kara yolu ve ormanlık alanda arama yapıyor.

katliam-yapan-damat-ormana-kacti3.jpg

katliam-yapan-damat-ormana-kacti.jpeg

Kaynak:halktv.com.tr