Kars'tan Manisa'ya uzanan kan davası! İşe giderken öldürüldü

Kars'tan Manisa'ya uzanan kan davası! İşe giderken öldürüldü
Manisa Turgutlu'da Rafet Çeledir, kan davası nedeniyle silahlı saldırıda öldürüldü. Şüpheli S.Ç. ve iki kişi Kocaeli’de yakalandı. S.Ç. tutuklanırken, diğerleri adli kontrolle serbest bırakıldı.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, 22 Şubat sabahı evden işe gitmek için çıkan evli ve iki çocuk babası Rafet Çeledir, silahlı saldırıya uğradı.

Ağır yaralanan Çeledir, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Polis, saldırının "kan davası" nedeniyle gerçekleşmiş olabileceğini değerlendirerek çevredeki güvenlik kameralarını inceledi.

manisadaki-kan-davasi-cinayetinde-1-t-589966-174555.jpg
40 yaşındaki Rafet Çeledir

AĞABEYİ VE YEĞENİ CİNAYETTEN HAPİSTE

Çeledir’in ağabeyi ve yeğeninin Kars’ın Digor ilçesinde iki kişiyi öldürdüğü ve bu nedenle cezaevinde olduğu öğrenildi.

Soruşturmayı genişleten polis, olayın şüphelisinin S.Ç. olduğunu belirledi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 25 Şubat’ta Kocaeli’nde düzenlenen operasyonla S.Ç. ve iki kişiyi yakaladı.

manisadaki-kan-davasi-cinayetinde-1-t-589967-174555.jpg

Manisa’ya getirilen şüphelilerden S.Ç. tutuklanırken, diğer iki kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)