Karısının kulaklığını istedi, vermeyince çılgına döndü: Tehdit etti, küfretti, tabak fırlattı! Kadın soluğu Savcılıkta aldı

Karısının kulaklığını istedi, vermeyince çılgına döndü: Tehdit etti, küfretti, tabak fırlattı! Kadın soluğu Savcılıkta aldı
Evde kulaklığını bulamayan koca, eşinin kulaklığını istedi. Kişisel bir eşya olduğunu söyleyen Handan S., kulaklığını vermeyince kocası çılgına döndü. Karısının kendisinden tiksindiğini düşünen adam, önce eşini öldürmekle tehdit etti, sonra da yüzüne tabak fırlatarak darp etti. Handan S., savcılığa koştu, Adnan S. hakkında soruşturma başlatıldı.

Sabah Gazetesi'nden Seda Nur Günaydın'ın haberine göre Üsküdar'da yaşayan ve 3 çocukları olan Aydın S. (44) ile Handan S.'nin (35) evliliğinde kablolu kulaklık kriz çıkardı. 6 Şubat'ta evde otururken kulaklığını bulamayan Aydın S., iddiaya göre eşinden kendi kulaklığını vermesini istedi. Handan S.'nin kulaklığın kişisel bir eşya olduğunu söylemesiyle kavganın fitili ateşlendi.

0x0-kari-kocanin-kulaklik-kavgasi-tiksindigi-icin-esine-kulakligini-vermedi-1693204983367.jpg

KARISININ KENDİSİNDEN TİKSİNDİĞİNİ DÜŞÜNDÜ, ÇILGINA DÖNDÜ

İddiaya göre eşinin kulaklığını vermemesi üzerine kendisinden tiksindiğini düşünen Adnan S. çılgına döndü. Aniden sinirlenen Adnan S., hakaret ve tehditler savurmaya başladı. Çocuklarının yanında karısına küfür eden koca, "Allah senin belanı versin, seni de aileni de öldüreceğim, elimde kalacaksın" diyerek Handan S.'nin üzerine yürüdü. İddiaya göre bununla da yetinmeyen koca, önce masadaki meyve tabağını eşinin yüzüne fırlattı, sonra da saçlarından tutarak yerde sürükledi.

0x0-kari-kocanin-kulaklik-kavgasi-tiksindigi-icin-esine-kulakligini-vermedi-1693204978855.jpg

KULAKLIK KAVGASI SAVCILIĞA TAŞINDI

Çocukların anne babalarının kavgalarından korkarak araya girmeleri sonucu olay yatışırken kocası tarafından ağır hakaretlere maruz kalarak darp edilen Handan S., savcılığa koştu. Eşi hakkında suç duyurusunda bulunan kadının şikayeti sonrası İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.

0x0-kari-kocanin-kulaklik-kavgasi-tiksindigi-icin-esine-kulakligini-vermedi-1693204988530.jpg

ÇOCUKLARI TANIK OLARAK DİNLENDİ

Bu kapsamda savcılık, tanık sıfatıyla ikilinin ortak çocukları olan Ersoy S.'nin de ifadesine başvurdu. 16 yaşındaki genç, olay günü anne ve babası arasında kulaklık nedeniyle kavga çıktığını, tartışma esnasında babasının annesine meyve tabağı fırlatıp, saldırıp saçını çektiğini, ayrıca babasının annesine "Seni öldüreceğim, o...u" dediğini duyduğunu anlattı.

0x0-kari-kocanin-kulaklik-kavgasi-tiksindigi-icin-esine-kulakligini-vermedi-1693204990740.jpg

Etiketler :