Karamollaoğlu'nun çağrısına destek büyüyor: Kılıçdaroğlu da katıldı

Karamollaoğlu'nun çağrısına destek büyüyor: Kılıçdaroğlu da katıldı
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 19 Mayıs münasebetiyle yayımladığı videoda birlik çağrısı yapmıştı. Siyasilerden çağrıya destek büyüyor. Son olarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da desteğini açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun dün 19 Mayıs vesilesiyle sosyal medyadan paylaştığı birlik çağrısı temalı mesajına destek verdi.

Kılıçdaroğlu, Karamollaoğlu'nun paylaşımını alıntılayarak, "Ülkemizin önemli siyasi değerlerinden biri olan Sayın @T_Karamollaoglu’nun düşüncelerine aynen katılıyorum. Türkiye’nin birliği için, gelecek güzel günler için bu sağduyuyu büyütmeliyiz!" ifadelerini kullandı.

Mesaj neydi?

Temel Karamollaoğlu, sosyal medyadan yaptığı birlik çağrısında şu ifadeleri kullanmıştı:

Ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın son derece önemli olduğu şu günlerde konuşmak, meselelerimizi ortak akılla çözmek en büyük ihtiyacımızdır.

Ayrıştıkça değil birleştikçe, bir araya geldikçe hem millet olarak hem de ülke olarak güçlenebiliriz. Buna samimiyetle inanıyorum.

Davutoğlu da destek vermişti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da dün çağrıya destek verenler arasındaydı. Davutoğlu, "Hazır böyle bir dönemde, bilgisayar başında herkes bir araya gelebilirken, neden olmasın?" diyerek Karamollaoğlu'nun çağrısına desteğini açıklamıştı.

Etiketler :