Kara propaganda ortaya çıktı! O İSPARK çalışanı AKP'li çıktı!

AKP'nin görevinden istifa ettirdiği eski belediye başkanı Melih Gökçek İSPARK'ın PKK'lılara teslim edildiğini iddia ederek sosyal medya hesabından bir video paylaşmıştı. Ancak Gökçek'in yalanı kısa sürede ortaya çıktı. O İSPARK çalışanı AKP'li çıktı...

AKP'nin görevinden istifa ettirdiği eski büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçek seçim öncesi yaptığı karalama kampanyasına 23 Haziran hezimeti sonrası da devam etti. Gökçek İSPARK'ın PKK'lılara teslim edildiğini iddia ederek sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

Videoda İSPARK görevlisi kendisine "Boş yer var mı?" sorusunu soran sürücüye "Gabar'da da var, Kato'da da var" cevabını verdiği görülmüştü.

Melih Gökçek bir İSPARK çalışanının kaydedilen görüntüsünü

"VE SÖYLEDİKLERİMİN DOĞRU ÇIKMASININ ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUM...İSPARK HDP’LİLERE TESLİM EDİLDİ.. ARTIK İSTANBUL’UN GÜVENLİĞİ NASIL TEHLİKE ALTINDA SİZ KARAR VERİN. İŞTE İSPARK DA İSPARK İŞÇİSİNİN KONUŞMASI..." notuyla paylaştı.

melih-1-003.jpg

Ancak Gökçek'in provokasyon dolu videolu yalanı kısa sürede ortaya çıktı. O İSPARK çalışanı AKP'li çıktı. İSPARK çalışanının AKP'li olduğu ve seçimden önce AKP için oy istediği görüntüler kısa sürede ortaya çıktı.

İBB'DEN YALANLAMA

İBB Basın Sözcüsü Murat Ongun, “Bazı basın organlarında ve sosyal medya hesaplarında bir İSPARK çalışanına ait video, İBB'ye yönelik asılsız iddialar eklenerek güncelmiş gibi servis edilmiştir. Yapılan incelemede videonun 1,5 yıl öncesine ait olduğu tespit edilmiş ve disiplin soruşturması başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

ibb-004.jpg
 

Etiketler :