Kafasına sıkılarak öldürülmüştü! Cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde oto tamircisi İlhan Gürleyen, iş yerinde çalıştığı esnada yanına yaklaşan kapüşonlu bir şahıs tarafından silahla kafasına sıkılarak öldürülmüştü. Cinayet anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Sarıyer ilçesi Huzur Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan bir oto tamirhanesinde saat 12.00 sıralarında meydana gelen olayda, iddia göre oto tamircisi İlhan Gürleyen (54) tamirhanedeki hurda malzemeleri attığı esnada yanına yaklaşan kapüşonlu bir şahıs tarafından başına tek el ateş edildi. Şahıs, saldırı sonrası olay yerinden kaçtı.

istanbul-sariyerde-oto-tamirhanesindek-379558-105158.jpg

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk incelemede Gürleyen'in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemlerde ise saldırgan tespit edildi ve yakalamak için çalışma başlatıldı.

istanbul-sariyerde-oto-tamirhanesindek-379563-105158.jpg

Gürleyen'in cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasından sonra Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

istanbul-sariyerde-oto-tamirhanesindek-380184-105158.jpg

CİNAYET ANI KAMERADA

Cinayet anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde iş yerinin önünde oturan İlhan Gürleyen'in arkasından gelen kapüşonlu saldırganın, Gürleyen ile kısa süre konuştuktan sonra cebindeki silahı çıkararak ateş ettiği görülüyor. Saldırıdan sonra şüpheli koşarak uzaklaşıyor.

Kaynak:DHA