Kadıköy'de Eğlence Mekanını Silah Açmıştı: Bir Kişiyi Yaralayan Şüpheli Serbest!

Kadıköy'de Eğlence Mekanını Silah Açmıştı: Bir Kişiyi Yaralayan Şüpheli Serbest!
Kadıköy'deki eğlence mekanına silahla ateş açarak bir kişiyi yaralayan şüpheli polis tarafından tespit edilip gözaltına alınmıştı. Şüphelinin daha sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kadıköy'de geçtiğimiz Cuma gecesi yaşanan olayda, bir eğlence mekanında çıkan tartışma sonrası çıkarılan ve daha sonra silahla geri dönen şahısların neden olduğu silahlı saldırı güvenlik kameralarına yansıdı. İddiaya göre alkollü olduğu belirtilen bir şahıs, mekanda rahatsızlık verince çalışanlar tarafından dışarı çıkarıldı. Ancak şahıs, kısa bir süre sonra silahla geri dönerek mekanın önünde bulunan çalışanlara ateş açtı. Saldırı sonucunda bir kişi yaralanırken, polis ekipleri olay yerine hızla müdahale ederek şüpheliyi kısa sürede gözaltına aldı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelinin silahını çıkartıp ateş ettiği anlar net bir şekilde görülüyor. Saldırı esnasında mekanın önünde bulunan diğer kişilerin büyük tehlike atlattığı anlar da kameraya yansıdı. Polis, şüphelinin olay yerinden kaçtığını ve daha sonra bir taksiye binerek uzaklaştığını tespit etti. Ayrıca olayda kullanılan silahın ruhsatsız olduğu belirlendi.

Gözaltına alınan şüpheli, polis işlemlerinin ardından adli makamlarca serbest bırakıldı.

77619-3.jpg

Kaynak:DHA