İYİ Parti eski il başkanı Ekdağ AŞ'nin genel müdürü oldu

İYİ Parti eski il başkanı Ekdağ AŞ'nin genel müdürü oldu
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediyeye ait sosyal tesislerin, halk ekmek fabrikasının ve büfelerin, otoparkların işletmesini yürüten EKDAĞ A.Ş'nin Genel Müdürlüğü’ne önemli bir ismi getirdi.

Muhittin Böcek, İYİ Parti Antalya eski İl Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Aydını EKDAĞ AŞ Genel Müdürlüğü’ne atadı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki olan EKDAĞ A.Ş Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait sosyal tesislerin, Antalyalılara ucuz ekmek sunan Halk Ekmek Fabrikası'nın ve büfelerinin, otoparkların işletmesini yürütüyor.

Halk Ekmek Fabrikası'nın yanı sıra Atatürk Parkı Sosyal Tesisi, Düden Balık Çarşısı Sosyal Tesisi, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kaferteryası, Konyaaltı Sahil Plajı Sosyal Tesisi, Lara Sahil Plaj Sosyal Tesisi, Tiyatro Kafe, Antalya’nın farklı noktalarındaki otoparklar, Boğaçayı Atölyesi, Halk Ekmek Fabrikası EKDAĞ A.Ş tarafından işletiliyor.

MALİ MÜŞAVİRLİK YAPTI
EKDAĞ AŞ'nin yönetim kurulu üyesi de olan Ahmet Aydın mali müşavir ve turizmci. Akdeniz Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamlayan Ahmet Aydın İYİ Parti’nin kuruluşunda yer aldı ve partinin il başkanlığını yaptı.

2019 yılında Muhittin Böcek’in ilk seçim zaferinde Antalya İl Başkanı olan ve seçim çalışmaları boyunca Muhittin Böcek ile uyumlu bir çalışma sergileyen Ahmet Aydın 31 Mart seçimleri öncesinde Meral Akşener’in ittifak çağrılarını reddetmesine tepki göstererek partisinden istifa etmiş ve Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Büyükşehir Meclis Üyesi adayı yapılmıştı.

Kaynak:halktv.com.tr