İstanbul'a 30 Ağustos sürprizi!

İstanbul'a 30 Ağustos sürprizi!
Meteoroloji uzmanları, Karadeniz ve Marmara'da beklenen yağışlar için dikkat çekici uyarılar yaptı. Özellikle 30 Ağustos'ta İstanbul'u etkileyebilecek yeni gelişmeler gündemde. Peki, ne tür bir değişim bekleniyor?

Havacity isimli X hesabından Meteoroloji'ye ilişkin paylaşımlarda önümüzdeki günlerde Marmara ve Karadeniz'de beklenen yağışlara dair dikkat çekici uyarılarda bulunuldu.

İstanbul başta olmak üzere Marmara'nın doğusu ve Karadeniz sahilleri 30 Ağustos'ta önemli bir hava olayına sahne olabilir.

DOĞU KARADENİZ'DE KRİTİK DURUM

Özellikle Samsun ile Giresun çevrelerinde bu geceden itibaren yoğun yağış bekleniyor. Doğu Karadeniz’de yaşanabilecek olumsuzluklar konusunda yetkililerin ve vatandaşların dikkatli olması istendi.

İSTANBUL'DA YAĞIŞ BEKLENTİLERİ AZALDI MI?

İstanbul ve Marmara genelinde hafta başından itibaren yağış ihtimali konuşulsa da, son tahminler yağış miktarlarının azalabileceğine işaret ediyor. Ancak, 30 Ağustos için yapılan yeni değerlendirmeler, Marmara bölgesinde önemli bir değişim olabileceğini gösteriyor.

İÇ EGE'YE DİKKAT

Ayrıca, bu kez İç Ege'de de etkili olması beklenen yağışlar, bölgedeki hava koşullarını yeniden gündeme getirdi. Uzmanlar, bu bölgelerde yaşanabilecek ani hava değişimlerine karşı tedbir alınması gerektiğini belirtiyor.

Kaynak:Haber Merkezi