Artık Zamanı Geldi.... Pazartesi İçin Önemli Uyarı Türkiye pazar gecesi uyuyacak, pazartesi yataktan kalkınca bunu yaşayacak.

Sonbahar kendini iyiden iyiye hissettiriyor. Bugün 24 derece civarında hissedilen hava sıcaklıkları 19 dereceye kadar düşecek. Tarih verildi. Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbulluları uyardı, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'ya kar geldiğini açıkladı.

İstanbullulara meteorolojiden yeni haberler var. Sonbahar kendini artık iyice hissettirecek.

Yapılan son hava durumu değerlendirmelerine göre, ülke genelinin parçalı ve az bulutlu, Doğu Karadeniz ve Marmara'nın kuzeyinin zamanla çok bulutlu olması bekleniyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise gece saatlerinden sonra İstanbul'un kuzey ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceğini belirtti.

istanbul-yagmur1.jpg

Öte yandan pazartesi günü Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun yükseklerine kar yağışının gerçekleşeceği öğrenildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre; sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Marmara'nın doğusunda pus ve yer yer sis bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen'in son hava durumu değerlendirmesi ise şu şekilde:

istanbul-yagmur19.jpg

Bu gece İstanbul'un kuzey ilçelerinde yerel olmak üzere sağanak yağış var. İstanbul'da bugün sıcaklık 24 derece. Hafta sonunda 24 derece. Pazartesi yağmurla birlikte 19 dereceye düşecek.

istanbul-yagmur111.jpg

Bugün yurtta yağış yok. Sıcaklıklar ortalamada. Gece gökyüzünün açık olması gece sıcaklıklarını düşürecek. Pazartesi kuzey bölgelere ve Doğu Anadolu'ya yağış geliyor sıcaklıklar 4-5 derece azalacak.

Pazartesi Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun yükseklerine kar yağışı geliyor.

Etiketler :