İstanbul Valisi Davut Gül ve İş İnsanını Döven Boksör Aynı Karede!

İstanbul Valisi Davut Gül ve İş İnsanını Döven Boksör Aynı Karede!
İstanbul Valisi Davut Gül'ün iş insanı Fehmi Öztür'ü darbettiği iddiasıyla yargılanan boksör Muhammed Dursun'u ağırladığı ortaya çıktı.

24 Ekim’de İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Milli sporcumuz Muhammed Dursun, Valimiz Davut Gül’ü ziyaret etti” denildi.

BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre Muhammed Dursun iş insanı Fehmi Öztürk'ü darbettiği iddiasıyla yargılanıyor.

10 Temmuz 2018 tarihinde, boksör Muhammed Dursun ve Cem Özmüş, İstanbul’un Başakşehir ilçesindeki bir kafede iş insanı Fehmi Öztürk ile oğlu Ercan Öztürk’e saldırdı. Özütürk’ü eski ortağı olan Fırat Muşlu’nun dövdürdüğü öne sürüldü.

Olayın ardından Küçükçekmece Asliye Ceza Mahkemesi’nde, Muhammed Dursun, Cem Özmüş ve Fırat Muşlu hakkında “yaralama, tehdit ve hakaret” suçlarından dava açıldı.

is-insanini-doven.jpg
Fehmi Öztürk

"MASAYA ÇARPMIŞ OLABİLİR"

Fehmi Öztürk’ün vücudunda orta derecede kırıklar oluştuğu belirtildi. Muhammed Dursun ifadesinde, “Fehmi Öztürk bana vurmaya çalıştı ben de kendimi korumak için onu iki kez ittirdim. Masaya çarpmış olabilir” dedi. Cem Özmüş ise tokat attığını iddia etti. Savcının, Dursun, Özmüş ve Muşlu’nun ceza almasını istediği dava henüz sonuçlanmadı.

stanbul-valisi-is-insanini-doven-boksoru-agirlamis.jpgVali Gül, Dursun’u (ortada) makamında ağırladı. (Fotoğraf: İstanbul Valiliği)

Etiketler :