İstanbul Valiliği, Taksim ve Şişhane metro durakları ile Taksim-Kabataş Füniküler hattını kapattı

İstanbul Valiliği, Taksim ve Şişhane metro durakları ile Taksim-Kabataş Füniküler hattını kapattı
İstanbul Valiliği, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Taksim ve Şişhane metro durakları ile Taksim-Kabataş Füniküler hattını kapattı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, Twitter hesabından paylaştığı mesajla İstanbul Valiliğinin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Taksim ve Şişhane metro istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküler hattını kapattığını duyurdu.

Ongun paylaşımında, ulaşıma kapatma kararının İstanbul Valiliği tarafından alındığını duyururken; açılma kararını da yine valiliğin vereceğini ifade etti.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle kapatılacak yollar ise şöyle:

Trafiğe kapatılacak yollar şöyle: Taksim Meydanı (Büfeler Önü)- İstiklal Caddesine bağlanan yol, Refik Saydam Caddesi'nden Asmalı Mescit Caddesi'ne giriş-çıkış, Ensiz Sokak-İlk Belediye Caddesi kesişimi, Balo Sokak-Turnacıbaşı Caddesi kesişimi, Sadri Alışık Sokak-Atıf Yılmaz Caddesi, Yeni Çarşı Caddesi, Kumbaracı Yokuşu, Turnacıbaşı Caddesi, Meşelik Sokak ve Sadri Alışık Sokak'tan İstiklal Caddesi'ne gidiş istikameti, Yeni Çarşı Caddesi-İstiklal Caddesi kesişimi Taksim Tünel girişi İstiklal Caddesi istikameti."

Alternatif güzergâhlar ise Gümüşsuyu Caddesi, Tarlabaşı Bulvarı, Refik Saydam Caddesi, Sıraselviler Caddesi olarak belirlendi.

Etiketler :