İş makinesi yanlış binayı yıktı! Evlerinde oturan vatandaşlar kendini dışarı zor attı!

İş makinesi yanlış binayı yıktı! Evlerinde oturan vatandaşlar kendini dışarı zor attı!
Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde, kentsel dönüşüm kapsamında yıkım yapılan bir binada çalışan iş makinesi kepçeyi yanlış binaya vurdu. İş makinesinin kepçesi, yanlışlıkla içinde insanların olduğu başka bir binanın...

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde, kentsel dönüşüm kapsamında yıkım yapılan bir binada çalışan iş makinesi kepçeyi yanlış binaya vurdu. İş makinesinin kepçesi, yanlışlıkla içinde insanların olduğu başka bir binanın duvarını yıktı.

İŞ MAKİNESİ YANLIŞLIKLI YANDAKİ BİNAYA DA GİRDİ!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde özel bir inşaatta meydana gelen olayda, bir inşaat firmasına ait iş makinesi, kentsel dönüşüm kapsamında 3 katlı bir binanın yıkımı çalışmalarını gerçekleştiriyordu. Bina yıkım çalışmaları sırasında iş makinesi operatörünün dikkatsizliği sonucu kaza meydana geldi. Yıkımı yapılan binanın yanında bulunan ve insanların yaşadığı 4 katlı başka bir binanın 2 katının duvarlarını yıktı.

Odalarına iş makinesinin kepçesi giren bina sakinleri, dışarı çıktıklarında ise manzarayı görünce şaşkına döndü.

Ne olduğunu anlamadan balkona fırlayan apartman sakinleri, bize yandaki bina yıkılacağı için bilgi verilmişti, fakat bizim evlerimizin de duvarları yıkıldı diyerek tepki gösterdiler.

DUVARLAR TAMAMEN YIKILDI

kocaeli, karamürsel, iş makinesi

Üç katlı binanın iki katının oturma odalarının duvarları tamamen yıkılırken, kaza sonrası can kaybı yaşanmadığı bildirildi.

Etiketler :