İntihar Etmek İsteyen Seçil Erzan, Onu Görünce Son Anda Vazgeçmiş

İntihar Etmek İsteyen Seçil Erzan, Onu Görünce Son Anda Vazgeçmiş
Türkiye'nin aylardır konuştuğu Seçil Erzan ve fon dolandırıcılığı iddiasında yeni bir ayrıntı gün yüzüne çıktı. Seçil Erzan'ın Çorlu'daki evinde intihara kalkıştığı iddia edildi.

Futboldaki 'fon' skandalında gözlerin çevrildiği Seçil Erzan'la ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. 7 Nisan günü Arda Turan'la telefonda son kez konuşan Erzan'ın, o gün yolun sonuna geldiğinin farkında olduğu belirlendi.

Çorlu'daki evine giden ve perdeleri kapatan Erzan'ın o gün intihar etmek istediği ancak son anda vazgeçtiği, emniyetteki sorgusunda ortaya çıktı. Erzan ifadesinde, o güne dair kritik detayı anlattı.

secil-erzan10.jpg

7 Nisan 2023 cuma günü parasının vadesinin dolduğunu düşünen İnci Çeviker, elindeki Erzan'ın imzasının bulunduğu belgelerle bankaya gitti. Çekmek istediği parası banka sisteminde görülmeyince ortalık karıştı. Çok sayıda üst düzey banka yöneticisi şubeye geldi. Çeviker, elindeki evrakın sahte olduğunu öğrenince dolandırıldığını anladı.

secil-erzan111.jpg

Hürriyet'ten Eyüp Serbest'in haberine göre bu süreçte kayıplara karışan Seçil Erzan ise 7 Nisan tarihinde son kez Arda Turan'la görüştü. Dava dosyasına da giren son konuşmada Erzan'ın Çorlu'daki evinde olduğu anlaşıldı.

secil-erzan9.jpg

Polis ekiplerinin gözaltına aldığı Erzan'ın yakalanmadan önce intihar etmeyi planladığı ortaya çıktı.

Erzan, 3 gün süren sorgusunda "7 Nisan günü intihar etmeyi düşündüm ama onu da beceremedim" ifadelerine yer verdi.

Erzan'ın intihar etmek istediği ancak son kez annesini görmek isteyip görüştükten sonra bu kararından vazgeçtiği belirlendi.