İnfaz emri verilmişti: Türk çete lideri öldürüldü!

İnfaz emri verilmişti: Türk çete lideri öldürüldü!
İngiltere’nin başkenti Londra’da uyuşturucu ticaretiyle öne çıkan ve Türkiye dahil birçok ülkede gerçekleştirilen cinayetlerin azmettiricisi olan Tottenham Boys çetesinin lideri İzzet Eren, Moldava'da oturduğu kafenin önünde infaz edildi. Saldırganın Türkiye asıllı bir kişi olduğu kaydedildi.

İngiltere’nin başkenti Londra’da uyuşturucu piyasasında faaliyet gösteren Tottenham Boys çetesinin lideri İzzet Eren, geçtiğimiz gün Moldova’nın başkenti Kişinev’de bir kafede uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Yıllarca Londra'da Bombacılar isimli başka bir suç çetesiyle rekabete giren Tottenham Boys grubunun ilk husumetleri, ‘Bombacılar’ çetesi lideri ‘Kız Ali’ lakaplı Ali Armağan'ın 8 kurşunla öldürülmesiyle başladı.

Daha sonrasında İzzet Eren'in kuzeni Kemal Eren'in (28) 2012'de aracını park ederken silahlı saldırıya uğradı. Kemal Eren saldırı sonrası felç kaldı. Çeteler arasındaki güç savaşında gerginlik sürerken Tottenham Boy's grubu Kemal Eren'in intikamını almak için Gümbet’te bir barda muhasebeci olarak çalışan İlhan Kabala'yı evinin önünde infaz etti.

55eb3c07f018fbb8f8b40367.webp

BOMBACILAR ÇETESİNDEN İNTİKAM HAMLESİ

Londra-Türkiye arasında sınırları aşan çete çatışmasında İlhan Kabala'nın intikamıını almak isteyen Bombacılar çetesi de , İzzet Eren'in Kahramanmaraşta yaşayan ailesini hedef aldı. Yapılan saldırıda kardeşi Behzat Eren ve annesi hayatını kaybederken Tottenham Boys çetesinin ikinci kilit ismi Hüseyin Eren felç kaldı.

ofqagrg3fesphtklada9na.webp

İLHAN KABALA'NIN KUZENLERİNİ DE ÖLDÜRDÜLER

Tottenham Boys örgütü, 2018 yılında 41 yaşındaki 3 çocuk babası ‘minicab’ şoförü Bülent Kabalay'ı öldürmekle gündeme geldi.

5d610dc1c9de3d0d48f6b6f4-1.webp

İNGİLTERE POLİSİ BAŞINA ÖDÜL KOYDU

Bununla yetinmeyen Tottenham Boys çetesi Kabala'nın kuzeni Cafer Aslan öldürüldü. Aslan'dan 6 ay sonra da bu kişinin akrabası olan taksici öldürüldü. Üst üste düzenlenen saldırılar sonrası İngiltere polisi azmettiricinin bulunması halinde ödül verileceğini açıkladı..

182220.webp

DJ KORAY ALPERGİN CİNAYETİNİN DE FAİLİ DE 'TOTTENHAM BOY'S ÇETESİ'

2022 Yılında kız arkadaşı Gözde Dalbudak'ı Londra'da ziyaret eden Koray Alpergin, kız arkadaşıyla kaçırılmış, günlerce süren işkence sonucu cesedi ormanlık alanda bulunmuştu. Gözaltılar sonrası cinayeti işleyen kişilerin Tottenham Boys'un üyeleri olduğu ortaya çıktı.

whatsapp-gorsel-2024-06-04-saat-13-j792-1.webp

İNGİLTERE'Yİ SARSAN KANLI SALDIRININ ARKASINDA DA VARLAR

Geçtiğimiz Haziran ayında Hackney bölgesindeki bir restorana gerçekleştirilen silahlı saldırıda 9 yaşındaki bir kız çocuğu yaralanmıştı.İngiltere'de infial yaratan saldırının arkasından da "Tottenham Boys" ve "Hackney Türkleri" adlı iki düşman çetenin kanlı hesaplaşması çıktı Toplam 21 yıl hapis cezasına çarptırılan İzzet Eren 2019 yılında Türkiye’ye iade edilmiş , ancak bir ay sonra hapisten kaçmıştı. 26 Mayıs 2022’de Moldova’da yakalanan Eren’in İngiltere’nin iade istemine rağmen serbest kalması dikkat çekmişti. Bombacılar çetesi tarafından infaz emri verilen Eren'in Moldava'da bir kafede yaylım ateşi sonrası hayatını kaybettiği bildirildi.