İmamoğlu'nu ölümle tehdit eden sanık tahliye edildi

İmamoğlu'nu ölümle tehdit eden sanık tahliye edildi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik ölüm tehdidi içeren e-postalar gönderen ve tutuklu yargılanan Tuna Görgünoğlu'nun tahliyesine karar verildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hakaret ve tehdit içerikli elektronik postalar gönderdiği gerekçesiyle tutuklu olarak yargılanan Tuna Görgünoğlu'nun tahliyesine karar verildi.

Ne olmuştu?

Sanık Tuna Görgünoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "Senin kanını akıtır, sana içiririm", "Öldüreceğim kişiye önceden haber veririm" gibi ifadelerin yer aldığı e-postalar göndermiş ve yürütülen soruşturma sonrası tutuklanalarak cezaevine gönderilmişti.

Görgünoğlu polis sorgusunda, "Ben Ekrem İmamoğlu’nun kahramanlaştırılmasının yanlış olduğunu yaklaşık bir yıldır eleştirmekteyim. Bu konuda daha önce CHP genel merkezine mail göndermiştim. Fakat eleştirilerim hiçbir şekilde dikkate alınmadığı için Ekrem İmamoğlu’nun dikkatini çekmek amacıyla söz konusu maili gönderdim. Bu mailin gönderilmesi için beni yönlendiren herhangi bir şahıs ya da şahıslar yoktur. Tamamiyle kendi inisiyatifimle gönderdim." ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Etiketler :