İmamoğlu’ndan Yıldırım’a "çaldılar" tepkisi

Binali Yıldırım'ın "çaldılar” sözüne Ekrem İmamoğlu’ndan sert yanıt geldi. İmamoğlu: Şu mübarek Ramazan ayında bile yalanla ve iftirayla konuşanları Allah’a havale ediyorum dedi.

AKP'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım bir vatandaşın "Bu seçim neden iptal oldu?" sorusuna "Çok basit, çünkü çaldılar" şeklinde yanıt vermişti.

İşte Yıldırım'ın bu cevabına İmamoğlu sessiz kalmadı.

Sahur vaktinde sosyal medya hesabından açıklama yapan İmamoğlu “Gerçekten canım çok sıkkın. Rakibime soruyorlar, ‘Seçim niye iptal edildi’ diye, ‘Çaldılar’ diyor. Daha korkuncu ne biliyor musunuz, 3-4 yaşındaki çocuklara ‘çaldılar’ dedirterek kampanya yapıyorlar, o günahsız, pırıl pırıl çocuklara. Başkanlık ne ki, ben her şeyden önce 3 çocuk babasıyım. Sakın o çocukları kirletmeyin! Üzülüyorum, çok üzülüyorum, yazıklar olsun! Ve hepinizi Allah’a havale ediyorum. Şu Ramazan ayında yalanla, iftirayla konuşuyorsunuz ya hepinizi Allah’a havale ediyorum. Başkan olursun, Bakan olursun Meclis Başkanı olursun ama… Neyse. Babamın güzel bir lafı vardır, ‘Doğruluk ve dürüstlük, insanı mutlu eder’, inşallah siz de bir gün mutlu olursunuz.” ifadelerini kullandı.
 

Etiketler :