İmamoğlu'ndan Tevfik Göksu'ya 'trafik' yanıtı

İmamoğlu'ndan Tevfik Göksu'ya 'trafik' yanıtı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlı, Esenler Belediye Başkanı AKP'li Tevfik Göksu'nun dün katıldığı yayında trafikle ilgili söylediklerine yanıt verdi. İmamoğlu, "Herhalde espri yapmak istedi" dedi.

İmamoğlu, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun İstanbul trafiğiyle ilgili açıklamalarıyla ilgili bir soru üzerine de “Herhalde espri yapmak istedi. Ama çimde biraz fazla yürüdü herhalde. Çıplak ayakla becerememiş espriyi. Neyse. Halk anlamıştır ne demek istediğini. Benim ona cevap vermeme gerek yok" dedi.

İmamoğlu, Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun açıklamalarıyla ilgili olarak “Eski İSKİ Genel Müdürü, bakan. Kendilerine tavsiyem, elinde bir imkan ya da fırsat varsa hiçbir emir beklemeksizin bizimle diyalog kurabilir. Biz de kendisini ararız. Bu tür acil ve önemli kamu konuları emir beklemez" diye konuştu.

Ne olmuştu?

Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın canlı yayın konuğu olan AKP’li Esenler Belediye Başkanı ve AKP İBB Meclis Grubu Başkanvekili Tevfik Göksu, İstanbul'daki trafik sorununun Ekrem İmamoğlu göreve geldikten sonra başladığını söylemişti.

Etiketler :