İmamoğlu: İşçilerin haklarını koruduğum için Sayıştay raporundayım, usulsüz tahsislerden dolayı değil

İmamoğlu: İşçilerin haklarını koruduğum için Sayıştay raporundayım, usulsüz tahsislerden dolayı değil
Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım'a teşekkür etti ve "Rapor doğru. İşçilerin haklarını koruduğum için Sayıştay raporundayım. Usulsüz tahsislerden dolayı değil" dedi.

Ekrem İmamoğlu, bölgesel istihdam ofisinin açılışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde hazırlanan Sayıştay raporuyla ilgili konuşan İmamoğlu, "Rapor doğru. İşçilerin haklarını koruduğum için Sayıştay raporundayım. Zarar denilen şey çalışanlarıma vermiş olduğum tavan ücretinin üstündeki rakamdan dolayı. Yani ben Beylikdüzü Belediyesi çalışanlarını düşündüğüm için Sayıştay’da sorgulanıyorum. Lüks araçlar veya usulsüz tahsisler vs. değil, belgesi burada Arkadaşlarım dağıtacaklar. Umarım yayınlarlar. Ben unutmuştum, Sayın Yıldırım’a hatırlatması için yürekten teşekkür ediyorum. " dedi.

Ekrem İmamoğlu, Kanal 7 muhabirinin Ordu’da yaşanan VIP tartışmasına dair sorusunu şöyle yanıtladı:

"Bu soruya defalarca yanıt verdim. Cevaplarım sizi veya kanalınızı tatmin etmemiş olabilir. Sizin kanalınıza tavsiyem, Pontus ne demek, Yunan ne demek aşağılamak ne demek Sisi ne demek bunları sorgulamanız daha iyi olur. Benim Sayıştay raporunda işçilerin haklarını koruduğumu, bunu da verirseniz teşekkür ederim."

3-001.jpeg4.jpeg