Yüzbinler bekliyor: İBB yurt sonuçları belli oldu

Yüzbinler bekliyor: İBB yurt sonuçları belli oldu
İBB yükseköğrenim yurtları başvuru sonuçları açıklandı! Asil ve yedek liste durumunuzu öğrenmek için hemen yurt.ibb.istanbul adresini ziyaret edin.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yükseköğrenim öğrenci yurtları başvuru sonuçları nihayet açıklandı. 16-19 Ağustos 2024 tarihleri arasında alınan başvurular için sonuçlar, 28 Ağustos 2024 tarihinde ilan edildi.

Adaylar, asil ve yedek listelerdeki durumlarını yurt.ibb.istanbul adresinden öğrenebilirler.

KAYIT İŞLEMLERİ NASIL YAPILACAK?

Sonuçların açıklanmasıyla birlikte, online ve kesin kayıt işlemleri için tarihlerin duyurulacağı bilgisi de verildi. Yurt ön kayıtları 28-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Yedek listeden barınma hakkı kazanan öğrencilere ise 2-4 Eylül 2024 tarihleri arasında SMS ile bilgi verilecektir. Kesin kayıtlar ise 9-11 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

YURT ÜCRETLERİ NE KADAR?

İBB yurtlarında bu yıl da sabah ve akşam yemeği hizmeti sunulacak. Yurt ücretleri, kahvaltı ve akşam yemeği dahil olmak üzere 1950 TL olarak belirlenmiştir. Başvuru sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler, yurt.ibb.istanbul adresini ziyaret ederek detaylara ulaşabilirler.

Kaynak:Haber Merkezi