Hilal Kaplan, eşiyle ilgili iddialara yanıt verdi

Hilal Kaplan, eşiyle ilgili iddialara yanıt verdi
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker bugün Erdoğan'ın yeğeniyle evli olan Serdar Ekşioğlu ile telefon görüşmesini yayınlaması üzerine hükümete yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan'dan, Ekşioğlu'nun ifadeleriyle ilgili açıklama geldi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeğeni ile evli olan ve Lazoil Petrol Dağıtım Şirketi'nin sahibi Serdar Ekşioğlu ile telefon görüşmesini yayınlaması üzerine hükümete yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan'dan, Ekşioğlu'nun ifadeleriyle ilgili açıklama geldi.

Yayınlanan telefon görüşmesinde, Ekşioğlu, Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan'ın eşi Süheyb Öğüt'ü kastederek, "Reisim Pelikan'a girme. Hilal'ın kocası, pelikanın başı o zaten, Süheyb'i ben aradım. 'Abi ben burada değilim, geleyim mutlaka görüşelim' dedi" ifadelerini kullandı. 

Bu diyalogların yayınlanmasının ardından Hilal Kaplan sosyal medya hesabı Twitter'dan, "Serdar Ekşi denen yalancı ile 'alakamız' şudur" diyerek Ekşioğlu'nun ifadelerine şöyle yanıt verdi:

"Kendisi Taha Ün ile yakındır. O yüzden bu videoda hakkımızda söylediklerinin Taha Ün-Davutoğlu ekibi kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Eşimle cepte görüştüğü tarihi açıklasın; HTS kayıtlarını talep edeceğiz & iftiradan dava açacağız."

"Serdar Ekşi denen yalancı iki yıl önce araya binbir ricacı koyarak eşimle bir defa görüşmüş. Eşim nasıl bir tip olduğunu anlayınca telefonundan dahi engellemiş. Şimdi çıkmış geçen hafta görüştüm diye yalan uyduruyor. Mahkemede hesaplaşacağız."

ekran-resmi-2021-06-05-20-47-55.png

 

Etiketler :