Hakan Ural Çıldırdı! MHP'ye Göz Kırptı!

Hakan Ural Çıldırdı! MHP'ye Göz Kırptı!
Magazinci Hakan Ural'ın ekranlarda İsrail-İran gerilimini değerlendirmesi büyük tepki çekmişti. Tepkilere magazin programında sert yanıt veren Ural, ilk olarak Özgür Demirtaş'a "Gerizekalısın" dedi. Daha sonra ise MHP'ye göz kırpan Ural, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine dediklerini aktardı.

Magazinci Hakan Ural'ın ekranda İran-İsrail gerilimini değerlendirmesi bir yandan dalga konusu olunca bir yandan da eleştirilerin hedefi oldu. Gelen tepkilere magazin programında yanıt veren Ural, adeta çıldırdı. Ural, önce Özgür Demirtaş'a "Sen bir gerizekalısın" sözleriyle hakaret etti.

1.webp

"Cumhurbaşkanı manşet olmuyor, ben oluyorum. Ekonomi uzmanı, sen nasıl bir gerizekalısın..." diyen Hakan Ural, sonrasında ise MHP'ye göz kırptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine "Sana saldıranlar senin nişanendir" dediğini aktaran Hakan Ural, şunları dedi:

"Siyasi beklentim varmış da olmamış. Oğlum benim yediğim önümde yemediğim arkamda. Benim vekillik beklentim yok. Hayatımdan memnunum."

2.webp

Ural ayrıca siyasete MHP'den girebileceğini dile getirerek "Siyasete MHP’den girerim. Siyaset yapacak olsam mecbur kalsam MHP'den yaparım, dibine kadar" diye konuştu.

3.webp