Hakan Fidan'a İsrail Tepkisi: Protestocular Gözaltına Alındı

Hakan Fidan'a İsrail Tepkisi: Protestocular Gözaltına Alındı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rumeli-Balkan Türkleri İftar Programı için katıldığı Bursa'da protesto edildi. Bir vatandaşın Fidan'a yönelik "“Allah Aşkına bu ihaneti kesin, ticareti bitirin, limanlar Siyonizme kapatılsın” sözleri sonrası devreye giren güvenlik güçleri, iki protestocuyu gözaltına aldı.

5 aydır Gazze topraklarını ateşe tutan İsrail'e tepkiler devam ediyor.

Türkiye, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve diğer yetkililer tarafından yapılan açıklamalar ile İsrail'e yönelik ağır ifadeler kullansa da, iki ülke arasındaki ticareti faaliyetler son günlerde hız kesmeden sürdürülmeye devam etmekte.

Bu duruma yönelik son tepki, Bursa'da Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'a gösterildi. Bir vatandaş, iftar programı için Bursa'da bulunan Fidan'a yönelik "Sayın bakanım, İsrail ile ticaret Filistin'e ihanettir. Allah aşkına bu ihaneti kesin, ticareti bitirin. Limanlar siyonizme kapatılsın. Kahrolsun sizin ticaretiniz" sözleriyle protestoda bulundu.


YAKA PAÇA GÖZALTINA ALINDILAR

Emniyet güçleri, söz konusu protestoya saniyeler içerisinde müdahale ederken, Hakan Fidan'a yönelik İsrail karşıtı ifadeler kullanan iki vatandaş apar topar gözaltına alındı.

Etiketler :