Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak? Pazar Günü Botla, Atkıyla Dışarı Çıkmayın, Yaz Göz Kırpacak!

Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak? Pazar Günü Botla, Atkıyla Dışarı Çıkmayın, Yaz Göz Kırpacak!
Meteoroloji Genel Müdürlü, hafta sonu için hava tahmin raporunu yayınladı. Meteorolojinin verilerine göre yarın (16 Mart) ülke geneli yağışa teslim. Pazar günü (17 Mart) ise yaz mevsimi göz kırpacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporunu yayınladı. Bu hafta başta İstanbul olmak üzere ülke geneli sağanak yağışa teslim olurken güneşli havaların ne zaman geleceği merak ediliyor.

Afrika tozlarıyla birlikte çamur yağışının etkili olduğu ülke geneli pazar gününden itibaren rahat bir nefes alacak.

1-001.jpg

Meteorolojinin tahminine göre yarın (16 Mart) Marmara Bölgesi'nde yağış yok ancak hava kapalı seyredecek. İç Anadolu, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Karadeniz Bölgesi hava sıcaklıkları mevsim normallerinde yağışlı geçecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların, Şırnak çevreleri, Adana ve Hatay kıyıları ile Siirt'in doğu, Hakkâri'nin batı kesimlerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde uyarıda bulunuldu

cumartesi.png

PAZAR GÜNÜ YAZ GÖZ KIRPIYOR

Beklenen sıcaklıklar ise pazar gününden itibaren (17 Mart) geliyor. Meteorolojinin hava durum haritasına göre pazar günü ülke genelinde sıcaklıklar artıyor.

İşte meteorolojinin pazar günü için tahmin haritası:

pazar.png

2-001.jpg

Etiketler :