Gülbin Tosun: Çıkışım verilmedi, izne çıkarıldım

Gülbin Tosun: Çıkışım verilmedi, izne çıkarıldım
NOW TV Ana Haber sunucusu Gülbin Tosun'un Mansur Yavaş'a yönelik tweeti nedeniyle işine son verildiği iddia edilmişti. Gülbin Tosun izne çıkarıldığını açıkladı. Yavaş'a yakın kaynaklar ise kanalda yaşanan durumun kendileriyle ilgili olmadığını açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı etiketleyerek hayvanlarla ilgili paylaşım yapan Gülbin Tosun'un bu tweeti nedeniyle çıkışının verildiği iddia edildi.

NOW TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun, Yavaş'ı etiketleyerek "Başkan siz ‘Sokakta köpek olmaz, biz bakarız’ derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!" demişti.

Tosun'un bu paylaşım nedeniyle işten çıkarıldığı öne sürülmüştü.

Tosun daha sonra bir açıklama yaparak, zorunlu izne çıkarıldığını belirtti ve şöyle dedi: "Destek mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz. İyi ki varsınız can dostları. Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize. Hayvan haklarından 1 adım geri yok..."

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yakın kaynaklar ise kanalda yaşanan durumun kendileriyle ilgili olmadığını, Tosun'un tweet'lere verdiği yanıtlarda kullandığı üslupla ilgili olabileceğini belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi