Gözaltına alındı, serbest bırakılınca polisleri tehdit etti

Gözaltına alındı, serbest bırakılınca polisleri tehdit etti
Üzerinde cephaneyle gözaltına alınan Sadık Yıldırım isimli kişi 'iki saate serbest kalırım' paylaşımının ardından serbest kaldı. Bir polis memurunu da ismini vererek tehdit eden Yıldırım'ın sosyal medyada bürokrat ve emniyet müdürleriyle yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

Sadık Yıldırım isimli kişi sosyal medya uygulaması Instagram'da mafyatik paylaşımlar yaptı. Arabasından el bombası, uzun namlulu ve ruhsatsız silahlar çıkan Yıldırım, yaptığı kelepçeli paylaşımda İzmir Bornova Merkez Karakolu'nda gözaltına alındığını söyledi. Serbest kaldıktan sonra da paylaşıma devam eden Yıldırım, polislerin isimlerini vererek tehdit etti.

 

Yıldırım, "Kim aldırdı lan bizi. 18 kişi yol gidiyoruz diye çetemi olduk yani. 3 ruhsatsız silah, 3 ruhsatlı silah, 2 uzun namlulu 50 gr dalga lirika, bir tane el bombası. En fazla 1-2 saate çıkarım ben. İstediğiniz kadar uğraşın" yazarak Bornova Merkez Karakolu'nu etiketledi.

Karakola 'bay bay kuzum' dedi

Karakoldan çıkmasının ardından bir fotoğraf daha paylaşan Yıldırım "Hadi bay bay kuzum, bay bay kuzum" diye yazdı. 

tek.jpg

Polis memurunun ismini verip tehdit etti

Yıldırım karakolda olduğunu öne sürdüğü bir polisin adını da eline yazdığını paylaşarak "Bana haddimi bildirmeye çalışan hadsiz memur kardeşim. Şimdi yedim seni. T. A... Kalabalıkta yapılan artistliğin tenhada özrü kabul olmaz lan T." ifadelerini kullandı.

4.jpg

Ekşisözlük'e hakaret

Yıldırım paylaşımlarının Ekşi Sözlük'e düşmesinin ardından ise "Ne oldu lan keneler, zorunuza mı gitti. İ*neler Ekşi Sözlük müsünüz, kafir dölü müsünüz akıllı olun" yazdı.

Sadık Yıldırım'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eski Başbakan Binali Yıldırım ve çok sayıda üst düzey emmiyet mensubuyla fotoğraf paylaştığı görüldü. Yıldırım'ın bazı paylaşımlarda çok sayıda silah ile mühimmat yer aldı. Sadık Yıldırım bir paylaşımında da Sedat Peker'e "Adam haklı beyler" diyerek destek verdi.

 

5.jpg6.jpg8.jpg7.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg