Görüntüler İzlenince Yakayı Ele Verdi! Eli Kovalı Adamın Marifetleri

Ankara'da etkili olan sağanak yağış troll hesapları harekete geçirdi. Sosyal medyada "“Söğütözü Metrosu'nu her yağışta su basıyor” başlığıyla bir takım görüntüler paylaşıldı. Ancak Ankara Büyükşehir Belediyesi söz konusu görüntülerin arka planını yayınladı. Görüntülerde bir kişinin alt geçitte bulunan su dolu kovaları yere döktüğü ardından cep telefonuyla çekim yaptığı görülüyor.

İstanbul metrolarında yürüyen merdivenleri durdurup yandaş medyada İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni hedef alan haberlerin yer almasına neden olan troller bu kez Ankara'da çıktı.

Ankara'da etkili olan sağanak yağışın ardından bazı troll hesapları "Söğütözü Metrosu'nu her yağışta su basıyor" başlıklarıyla görüntüler paylaştı. Ankara Büyükşehir Belediyesi söz konusu görüntülerin arka planını paylaştı.

adsiz-tasarim-1.png

Söz konusu görüntülerde damlama olan bölgedeki kovaları döktüğü ve ardından cep telefonuyla çektiği görülüyor. Bu görüntüler daha sonra sosyal medyada “Söğütözü Metrosu'nu her yağışta su basıyor” yorumuyla paylaşıldı.

adsiz-tasarim-2.png

ABB'DEN AÇIKLAMA

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bugün bazı sosyal medya hesaplarında “Söğütözü Metrosu'nu her yağışta su basıyor” yorumuyla paylaşılan görüntüler incelendiğinde;

- Bir şahsın damlama olan bölgeye konan iki kova suyu yere dökerek çekim yaptığı ve sosyal medya haber sitelerine servis ettiği tespit edilmiştir.

- Halkı yanıltıcı eylemlerde bulunan şahıs hakkında hukuki süreç başlatılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

adsiz-tasarim-3.png