Görüntüler ortaya çıktı: Uyarılara rağmen boğuldu!

Kızılırmak Nehri'nde akıntıya kapılarak ölen Cemil Özdemir'in, olay anında arkadaşları tarafından defalarca uyarılmasına rağmen uyarılara aldırış etmediği kaydedilen görüntülerde yer aldı.

"Kırşehir’de Kızılırmak Nehri’nde Boğulma Faciası: Cemil Özdemir Akıntıya Kapıldı"

Kahramanmaraş'tan Kırşehir'in Kaman ilçesinde arkadaşını ziyarete gelen Cemil Özdemir (47), serinlemek amacıyla girdiği Kızılırmak Nehri'nde akıntıya kapılarak boğuldu. Olay, dün öğle saatlerinde Kaman’ın İkizler köyünde gerçekleşti.

Cemil Özdemir, arkadaşının evine misafir olarak geldiği Kaman ilçesinde, sıcak hava nedeniyle serinlemek için Kızılırmak Nehri’ne girdi. Ancak, Özdemir suya girdikten kısa bir süre sonra akıntıya kapıldı ve gözden kayboldu. Özdemir’in arkadaşları, durumu fark ederek hemen yardım çağrısında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine hızla AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği'ne bağlı dalgıç polis ekipleri, bir saat süren yoğun çalışmalar sonucunda Özdemir’in cansız bedenini sudan çıkardı.

Özdemir’in cenazesi, otopsi işlemleri için Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ARKADAŞLARININ UYARILARINA RAĞMEN SUYA GİRDİ

Özdemir’in boğulma anı, arkadaşlarının cep telefonuyla kaydettiği görüntülerde net bir şekilde ortaya çıktı.

Görüntülerde, arkadaşlarının Özdemir’i suya girmemesi konusunda uyardığı görülüyor. Arkadaşları, “Gitme derin, inat yemin ediyorum, inat. Sazlıklara gitme köprünün oradan geri dön” şeklinde uyarılarda bulunmasına rağmen, Özdemir’in bu uyarılara aldırmadan nehre girdiği anlaşılıyor.

Cemil Özdemir’in boğulma olayına ilişkin soruşturma sürüyor.

Kaynak:DHA

Etiketler :