Gökyüzünde 'Takım Elbise Giymiş' Cisim Görüldü

Gökyüzünde 'Takım Elbise Giymiş' Cisim Görüldü
İnsan figürünü andıran cisim, Muş, Hatay, Elazığ ve Kocaeli'de görülmüş görenleri hayretler içerisine düşürmüştü. Bu kez o cisim İstanbul'da ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, bu cismin ne olduğuyla ilgili tartışma yarattı. Kullanıcılardan bazıları şarkıcı Yusuf Güney'in astral seyahat sözlerine esprili bir gönderme yaptı.

Son günlerde Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde görülen havadaki cisimler, sosyal medyada merak uyandırmaya devam ediyor. Bu cisimlerden ilki, 27 Nisan Cumartesi günü Muş'un Varto ilçesine bağlı Küçüktepe köyünde bir vatandaş tarafından kaydedildi. Günler sonra ise aynı cisim İstanbul'da ortaya çıktı.

"TAKIM ELBİSE GİYMİŞ ADAM"

Türkiye'nin farklı şehirlerinde görülen cisim, bir kez daha "takım elbise giymiş adam" şekline benzetildi. Ne olduğu konusunda net bir bilgi bulunmayan cisim, gökyüzünde belirerek izleyenleri şaşırttı.

mmrqw5c7vem-fxyufsympq.webp

'İNSAN ŞEKLİNDEYDİ'

Cismi Muş'ta görenlerden biri olan çoban Murat Koç, cismin hareket halinde olduğunu ve insan figürünü andırdığını belirterek, "Akşam saatlerinde merada hayvanlarımı otlatırken havada bir cismin aniden ortaya çıktığını fark ettim. Bu cisim, siyah renkte ve insan şeklindeydi. Cismi görür görmez biraz heyecanlandım. Bu cismin insanlar tarafından görülmesi ve bilinmesi için videoya çektim. Cismi yaklaşık bir dakika boyunca havada takip edebildim. Bu cismin araştırılmasını istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

tyyc0upszkyjah4amnvaka.webp