Gazeteci Hikmet Çetinkaya'nın cenaze programı belli oldu
83 yaşında çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden gazeteci-yazar Hikmet Çetinkaya’nın cenaze programı belli oldu. 9 Temmuz’da Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nde (TGC) bir tören düzenlenecek. Törenin ardından, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılınacak. Çetinkaya, daha sonra Üsküdar’daki Çengelköy YK Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Cumhuriyet Gazetesi’nde uzun yıllar köşe yazarlığı yapan ve meslekte 50 yılı geride bırakan Hikmet Çetinkaya, bir süredir devam eden sağlık sorunları nedeniyle entübe edilmişti. Çetinkaya bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
TGC'DE TÖREN DÜZENLENECEK
Çetinkaya için 9 Temmuz’da Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nde (TGC) bir tören düzenlenecek. Törenin ardından Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılınacak. Çetinkaya, Üsküdar’daki Çengelköy YK Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.
Kaynak:ANKA
