Otel veliahtı sonunda tutuklandı!

Otel veliahtı sonunda tutuklandı!
İstanbul Beşiktaş’ta ciple, yolda yürüyen Dila Kırarslı'ya çarpıp kaçan sürücü Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi Furkan Dağlı, savcı talimatıyla serbest bırakılmıştı. Tepkilerin üzerine yeniden gözaltına alınan otel veliahtı kasten yaralama suçundan tutuklandı. Dağlı'nın ifadesindeki o detaylara halktv.com.tr ulaştı. Silahlı paylaşım nedeniyle de Dağlı hakkında ayrı soruşturma başlatıldı.

Beşiktaş’ta boş yolda aşırı hız yapan cip sürücüsü Furkan Dağlı, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce park halindeki araçlara sonra da Dila Kıraslı'ya çarptı. Dağlı, takla atan araçtan çıkıp, yardım çağırmadan kaçtı. Yaralanan Kıraslı ise çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı.

94321-5.jpg

Kasten yaralama dahil 31 suç kaydı bulunan sürücünün Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi Furkan Dağlı olduğu ortaya çıktı. Dağlı, ifadesinin ardından savcı talimatıyla karakoldan serbest bırakıldı.

Furkan Dağlı, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık sorgusu için Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edildi. Burada Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla Çağlayan Cumhuriyet Savcılığı'na bağlanan Furkan Dağlı, yaklaşık 1 saat süren sorgu sonunda, 24 saat ek gözaltı süresi talebiyle ilçe emniyetine götürüldü.

'KASTEN YARALAMA' SUÇUNDAN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Serbest kalmasının ardından gelen tepkiler üzerine gözaltına alınan ve SEGBİS üzerinden 1 saat süren ifade veren Furkan Dağlı, kasten yaralama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

whatsapp-image-2024-08-14-at-16-26-33.jpeg
Furkan Dağlı'nın yanındaki kişi de ayrı bir soruşturmanın konusu oldu.

"ÖNÜME KEDİ ÇIKTI"

Dağlı'nın ifadesinde, önüne kedi çıktığını, kurtulmak için manevra yaptığını daha sonra direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söylediği öğrenildi.

ŞOKA GİRDİM

Öte yandan Dağlı, alkol ve uyuşturucu kullanmadığını iddia etti. Olaydan sonra şoka girdiğini, kendi imkanlarıyla tedavi olabilmek için Çerkezköy’e gittiğini ve bir süre sonra hastaneye gitmekten vazgeçtiğini söyledi.

SİLAHLI PAYLAŞIM İÇİN DE SORUŞTURMA BAŞLATILDI OTEL VE EVİ ARANDI

Öte yandan Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Furkan Dağlı'nın arkadaşı O.Y. ile sosyal medya hesaplarından silah ve mermilerle yaptığı paylaşımlar nedeniyle de soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Furkan Dağlı'nın evi ve işletmeciliğini yaptığı otelde arama yaptı.

FOTOĞRAFTAKİ ARKADAŞI DA GÖZALTINA ALINDI

Yapılan silahlı paylaşımlarda Dağlı'nın yanında bulunan arkadaşı O.Y. de ilçedeki Karaağaç Mahallesi'ndeki evinde yapılan aramada ele geçirilen tabanca ve 4 bıçak ile gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan O.Y., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :