Eşcinsel ve işitme engelli gence şiddet uygulayan Fırat Kaya yakalandı!

Eşcinsel ve işitme engelli gence şiddet uygulayan Fırat Kaya yakalandı!
Aydın'da "Fırat Delikanlı" takma adıyla sosyal medya hesabı açan Fırat Kaya’nın, işitme engelli E.E.'ye uyguladığı şiddet sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Aydın'da "Fırat Delikanlı" takma adıyla sosyal medya hesabı açan Fırat Kaya’nın, işitme engelli E.E.'ye uyguladığı şiddet sosyal medyada tepkilere neden oldu. “Eşcinsel” olduğu gerekçesiyle işitme engelli E.E.'ye şiddet uygulayan Fırat Kaya, görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. 

Görüntülerin izleyen vatandaşlar, sosyal medyadan ''FıratDelikanlıTutuklansın'' etiketinde binlerce paylaşımda bulundu. 

Fırat Kaya'nın daha önce işitme engelli bir kişiye daha şiddet uyguladığı görüntüler oraya çıktı. Öte yandan Fırat Kaya'nın şiddet uyguladığı bir kadının da hastanede tedavi altında olduğu ifade edildi. 

halktv.com.tr'ye konuşan Kocaeli Barosu Başkanı Bahar Gültekin sanık Fırat Kaya'nın emniyet güçleri tarafından yakalandığını belirtirken, ''Yarın mahkemeye çıkarılacak, sürecin takipçisiyiz'' dedi. 

Yüzde 50 engelli Engin E.’nin olaydan sonra şikayetçi olduğu ortaya çıkarken, Fırat Kaya ise aranıyor. Şiddete maruz kalan Engin E.'nin ifadesi de ortaya çıktı. Aydın'da yaşadığını belirten Engin E., Fırat Kaya'nın kendisini iş için Kocaeli'ne çağırdığını söylerken, çalıştığı günün akşamında Fırat Kaya ve diğer arkadaşlarıyla dağ evine gidip alkol aldıklarını belirtti. Engin E., ifadesinin devamında,  ''Sonra ben kazancım olan yarı parayı Fırat’tan istedim. Fırat’ın yanında bulunan kişi vermiyoruz dedi. Sonra küfür etmeye başladı'' dedi. Sonrasında kendisinin ait olan özel fotoğraflarını gösterdiklerini belirten Engin E., ''Ben de ona, ''Kıskanıyor musun, benim kardeşim misin bana karışıyorsun' dedim. Bu sırada orada bulunanlardan biri arkamdan kafama bir şeyle vurdu. Daha sonra hepsi bana vurmaya başladı. Hatta biri kemer çıkarıp, onla da vurmaya başladı. Kanlar içerisinde kaldım. O an fotoğraflarımı çektiler'' dedi. 

Birçok ünlü isim ve sosyal medya kullanıcısı, Fırat Kaya'nın tutuklanması için Twitter'da açılan #FıratDelikanlıTutuklansın tagine destek verdi. 

İlgili Haberler