FETÖ suçlamasıyla tutuklanan Urla Belediye Başkanı Oğuz'dan açıklama

FETÖ suçlamasıyla tutuklanan Urla Belediye Başkanı Oğuz'dan açıklama
CHP'li vekiller Sevda Erdan Kılıç ve Murat Bakan, FETÖ suçlamasıyla tutuklanan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz'u cezaevinde ziyaret etti. Konuya ilişkin açıklama yapan Oğuz, yapılan suçlamayla ilgisinin olmadığını söyledi.

BirGün'ün haberine göre; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç ve Murat Bakan, FETÖ suçlamasıyla tutuklanan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz’u Buca Kırıklar F Tipi Cezaevi'nde ziyaret etti.

Urla Belediye Başkanı Oğuz, milletvekillerine, "Sağlık durumunun ve moralinin iyi olduğunu, kendisine sorulan tüm sorulara açıklıkla cevap verdiğini, suçlamalar karşısında kendisinden çok emin olduğunu" söyledi.

"Yapılan suçlamayla zerre kadar ilgisinin olmadığını" belirten Oğuz, "Atatürk ilke ve devrimlerinden hiçbir zaman vazgeçmediğini, üyesi olduğu tek örgütün Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olduğunu ve en kısa sürede bu asılsız suçlamalardan arınıp sevenleri ile bir araya geleceğine inandığını” ifade etti.

CHP İzmir İl Başkanlığı'nda yapılan toplantının ardından Kılıç ve Bakan cezaevine giderken; diğer milletvekilleri, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il yöneticileri, ilçe başkanları ve belediye başkanlarının bulunduğu heyet Urla Belediyesi’ne geçti.

Etiketler :