Fenerbahçeliler ve Galatasaraylılar Birbirine Girdi: Ortalık Savaş Alanına Döndü

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un düzenlediği akşam yemeğine katılmak için Kalamış'a gelen Fenerbahçe kongre üyeleri ile aynı bölgede bulunan Galatasaray tesislerinde şampiyonluk kutlamalarına gelen taraftarlar arasında büyük bir arbede yaşandı. Galatasaray tesislerine atılan meşaleler nedeniyle binada yangın çıkarken, bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Fenerbahçe'de 30-31 Mayıs tarihlerinde yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul öncesinde mevcut başkan Ali Koç, kongre üyelerine Kalamış'ta bir restoranda yemek daveti düzenledi.

YANGIN ÇIKTI! İTFAİYE EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Etkinlik için restorana gelen kongre üyeleri ile aynı bölgede bulunan Galatasaray Kalamış Tesisleri'nde şampiyonluk kutlamaları gerçekleştiren bir grup Galatasaray taraftarı arasında büyük bir arbede yaşandı.

whatsapp-image-2024-05-29-at-22-20-35.jpeg
Tarafların birbirlerine yönelik ağır küfürlerde bulunduğu esnada Fenerbahçe kongre üyeleri, meşalelerini Galatasaray Kalamış Tesisleri'ne fırlattı. Küçük çaplı bir yangının çıktığı binaya itfaiye ekipleri sevk edildi.

GALATASARAY AMBLEMİNİ SÖKÜP YEMEĞE GÖTÜRDÜLER

Bu sırada bir grup Fenerbahçe kongre üyesi, Galatasaray Kalamış Tesisleri'nde bulunan kulüp logosunu sökerek, Ali Koç'un davetine götürdü.

whatsapp-image-2024-05-29-at-22-18-24.jpeg