Eyüpsultan'da sağanak yağış hayatı felç etti

Eyüpsultan'da sağanak yağış hayatı felç etti
İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde sağanak yağıştan sonra sokaklar göle dönerken, park halindeki bir otomobilin içine su doldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve AKOM'un yaptığı yağış uyarılarından sonra İstanbul'un bazı ilçelerinde sağanak yağış etkili oldu.

85916-3.jpg

Sultangazi ve Eyüpsultan'da etkili olan yağış, rögarların tıkanmasına neden olurken, sokakların göle dönmesine yol açtı. Park halindeki bir otomobilin içine su dolarken, bazı araç sürücülerinin kaldırıma çıktıkları görüldü.

85916-4.jpg

Otomobiline su dolan Murat Kurucu, "Bir on dakikalık yağmurda arabamın içi tamimiyle su doldu, hani bir 10 dakikalık yağmur bu kadar yapmaması lazım normalde. Koştum baktım ki arabayı tamamen su almış. Hani bunun mağduriyeti ne olacak bir çözüm yok yani. Yarım saat kırk dakika sonra geldi. Zaten araba suyun içinde kalmıştı kendi imkânlarımızla çıkardık suyun içinden. Normalde her hangi bir ekip yoktu yani biz kendi imkânlarımızla abilerimizle hani on dakika içinde geldik ki araba su içinde, geldik baktık araba suyun içindeydi ondan sonra yardım ettiler sağ olsunlar çıkardık ama arabamın hali bu halde yani" diye konuştu.